2011. február 1., kedd

"Bármikor" vacsora

Vannak ételek, amiket a családom bármikor hajlandó megenni. Ezek közé tartozik a fasírt és a sült krumpli, amit tegnap vacsorára is készítettem. Olyankor szoktam ilyen vacsorákat főzni, amikor nincs túl sok ötletem a menüvel kapcsolatban vagy ha Ferike napközben nem volt túl együttműködő, ami az evést illeti. Ilyenkor, ha a húst nem is, a sült krumplit garantáltan meg fogja enni és mégsem fekszik le vacsora nélkül.
Persze ezek egyáltalán nem diétás ételek, de néha bűnözhet az ember - nem mintha különösebben betartanék bármilyen diétát is.

Gasztrotipp: a sült krumpli ropogósabbra sül, ha felszeletelés után kis ideig sós vízben áztatjuk.

gyors, egyszerű, finom
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése