2011. február 28., hétfő

Habroló

A hétfő reggelt kezdjük valami inspirálóval - hátha el tudjuk felejteni, hogy munkanap van. Éppen ezért Adri tegnapi desszertjét teszem most ide - még jó, hogy hozzánk jöttek, így én is kaptam belőle.
A habroló elkészítése egyáltalán nem bonyolult, viszont az eredmény látványos, nagyon finom és bármelyik vendéget garantáltan leveszi a lábáról. Nem is kell hozzá más, csak egy adag leveles tészta (recept itt), néhány habrolóforma és 2 adag tejszínhab habfixálóval vagy zselatin fixszel és egy tojás.
A leveles tésztát nyújtsuk ki és vágjuk csíkokra, majd tekerjük fel a rolóformára, kenjük meg tojással és süssük ki.
Az elkészített tejszínhabot a kihűlt rolókba habzsák segítségével töltsük be és porcukrozva tálaljuk.
Már csak egy kérdésem van. Miért is nincs nekem rolóformám?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése