2011. február 10., csütörtök

Oldalas fűszeres pácban sütve

Az oldalast otthon főleg egyféleképpen készítettük - só, bors, fokhagyma és be a sütőbe. Az is egy nagyon finom recept, de én most kicsit más jellegű ételt akartam főzni.
Az oldalas szeleteket a következő pácba forgattam: só, bors, paprika, fokhagyma, majoránna, rozmaring, bazsalikom, mustár, ketchup és olaj. Ebben a pácban álltak a húsok kb egy órát, majd páccal együtt, hőálló üvegedényben beraktam a sütőbe és 40-45 perc alatt készre sütöttem. Karikára vágott sült krumplit tálaltam hozzá.
Meglepően jól sikerült fogás - Jozsó többször is megdicsérte, és Ferike is rengeteget evett belőle. 
Változatosságnak is nagyon jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése